Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #754
  Anonym
  Inaktiv

  Hej
  Vi skal snart have besluttet formen for lodtrækning for 2016.
  Vi har i de seneste år kun lavet lodtrækning for højsæsonsugerne 25-35, uge 42 og uge 8, mens ugerne derimellem alle er lavsæson. Men det er lidt bøvlet at skulle have så mange forskellige kalendere. Er der nogen, der har god erfaring med andre måder at køre lodtrækninger på? Skriv evt til vores mail feriefonden@hjoerring.dk
  mv Helle Jakobsen, Hjørring kommunes feriefond

  #776
  Anonym
  Inaktiv

  Trenden – hvis man kan tale om en sådan blandt feriehusadministratorerne er, at der vælges færre lodtrækninger. Begrundelsen er mindre administration og større fleksibilitet for brugerne.

  Hos Feriefonden Region Nordjylland er indtil videre fastholdt, at der er en lodtrækning alene for danske huse/lejligheder i skolernes sommerferie.
  Alt andet kan på ugebasis reserveres fra 1. november året før, mens miniferier og weekends har en reservationsgrænse på tidligst 14 uger før benyttelses tidspunkt.
  I øvrigt benytter vi lavsæson, mellemsæson og højsæson.

  #823
  Lone SørensenLone Sørensen
  Deltager

  Vi åbner for, at vores kunder kan lægge ønsker ind for det kommende ferie år (1.5-30.4) fra omkring 1.1. – Vi foretager 1 lodtrækning medio feb. for de uge ønsker der er lagt ind – pensionister kan ikke lægge ønsker ind.
  Derefter åbnes der for ugeudlejning af resterende uger efter først til mølle princippet.
  Weekender og hverdage kan bookes 8 uger før lejemålets start – efter først til mølle princippet.
  Vi overvejer fra næste ferie år kun at foretage lodtrækning medio feb. for højsæson uger ( skoleferierne) og så åbne for booking af de øvrige uger f.eks. 1.12.
  Vi bruger Bookhus, som har et nemt lodtrækningssystem – måden at lægge priser ind i systemet bliver lettere når den nye brugerfalde rulles ud her i foråret

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.