• Dette emne har 4 svar og 5 stemmer, og blev senest opdateret for 7 år af Anonym.
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #867
  Lone SørensenLone Sørensen
  Deltager

  Hej
  Horsens Kommunes feriefonds vedtægter indeholder en uændret §2 fra standardvedtægten, på baggrund af et par henvendelse fra tidligere ansatte der nu efter et meget langt udredningsforløb er tilkendt førtidspension. Der betyder at deres ansættelse hos kommune ligger en del år tilbage.
  Eksemplet kunne også være at en tidligere ansat tilkendes flexjob, finder et flexjob (ikke ved kommunen) arbejder i dette i en del år og ender måske med at blive tilkendt førtidspension.

  Mit spørgsmål er – optager I alle tidligere ansatte – uden forbehold – i kategorien pensionister?

  Vh.
  Horsens Kommunes feriefond
  Lone Sørensen

  Fondens formål (standard vedtægten)

  § 2. Fondens midler anvendes til ferieformål for medarbejdere ved …….

  Stk. 2. Såfremt udleje til medarbejderne ikke er mulig, kan bestyrelsen beslutte at udleje sine feriefaciliteter til medarbejdere, der ved fratræden fra den virksomhed, som er nævnt i stk. 1, forlader arbejdsmarkedet af alders- eller helbredsmæsssige årsager.

  #868
  Anonym
  Inaktiv

  Hvis medarbejderens sidste ansættelsesforhold har været hos os, lejer vi ud til pensionister, flexjobbere, førtidspensionister

  #869

  Hej Lone
  Silkeborg Kommunes Feriefond fortolker bestemmelsen, således at det kun er pensionister, som er gået på pension eller efterløn fra en stilling ved Silkeborg Kommune, der kan blive oprettet som brugere af Feriefondens faciliteter.

  I dit eksempel med fleksjobberen, der fratræder ved kommunen, og får et fleksjob ved en anden virksomhed, vil vi ikke oprette vedkommende som bruger hos os, idet sidste arbejdsplads før pensionen/efterlønnen ikke er Silkeborg Kommune.

  Hilsen
  Lejf Bøgedal
  Sekretær

  #870
  Anonym
  Inaktiv

  Alle, der umiddelbart er fratrådt ansættelse ved Region Hovedstaden eller ved en af de feriefonde, der er indgået ved fusion i Region Hovedstadens Feriefond, for at gå på pension uanset pensionens karakter, kan leje fondens feriefaciliteter.

  vh Niels Hindse-Nielsen
  Region Hovedstadens Feriefond

  #871
  Anonym
  Inaktiv

  Pensionister og efterlønnere, hvis sidste ansættelsessted var Aarhus Kommune, kan leje feriebolig hos Aarhus Kommunes Feriefond.

  vh Jessie Madsen
  Aarhus Kommunes Feriefond

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.